BÖCKER


ÅTERKOMSTEN (WINNER TAKE ALL)

SAMURAJ I SKUGGORNA (A CLEAN KILL IN TOKYO)
ENSAM HÄMNARE (A LONELY RESURRECTION)
ÅTERKOMSTEN (WINNER TAKE ALL)
INGEN UTVÄG ( REDEMPTION GAMES)

Winner Take All John Rain har flytt till Brasilien för att slippa yrkesmördarbranschen och fienderna som omringar honom. Men hans skicklighet i att få döden att verka som om den inträffat av naturliga orsaker, och hans förmåga att arbeta obemärkt i Asien, fortsätter att skapa ovälkommen efterfrågan av hans tjänster.

Hans före detta arbetsgivare, CIA, övertalar honom att ta sig an ett högriskuppdrag. De finansiella fördelarna med uppdraget är förstås stora, men först måste John Rain ta itu med nackdelarna; en annan yrkesmördare närmar sig hans måltavla. Dessutom finns möjligheten att det hela bara är en raffinerad fälla.

Från Rios vackra stränder till Macaos glittriga kasinon och Hongkongs smutsiga bakgator blir Rain en motvillig deltagare i ett internationellt spel mer dödligt och försåtligt än han någonsin råkat ut för.

REVIEW

"Rainserien är underhållning utan förklädnad eller pretentioner på att vara något mer eller annat; just därför underhåller den utmärkt, och gör det dessutom i utmärkt svensk språkdräkt."
   — Sydsvenskan

Tillbaka till sidan med de internationella utgåvorna