BÖCKER


SAMURAJ I SKUGGORNA (A CLEAN KILL IN TOKYO)

SAMURAJ I SKUGGORNA (A CLEAN KILL IN TOKYO)
ENSAM HÄMNARE (A LONELY RESURRECTION)
ÅTERKOMSTEN (WINNER TAKE ALL)
INGEN UTVÄG ( REDEMPTION GAMES)

A Clean Kill in Tokyo Entusiastiska förläggare runt om i världen har blivit fängslade av John Rain, en helt ny thriller hjälte som utan tvivel kommer att bli den mest omtalade personen för en lång tid framöver. Rain, med en amerikansk mor och japansk far, är en affärsman stationerad i Tokyo, som lever ett liv i minutiöst planerad anonymitet. Han är en kallsinnig behärskad enstöring tränad av US Special Forces och Vietnamveteran—och han har byggt upp en stabil affärsverksamhet under de senaste tjugofem åren specialiserad på "naturlig" död. Han är också en man som slåss med sin egen dubbelnatur: japan/amerikan; soldat/lönnmördare; samuraj/ronin.

Redan från de första stämningsfyllda och olycksbådande sidorna—där vi bevittnar en främlings död i en fullpackad tunnelbanevagn—börjar Rains välorganiserade värld bryta samman. Okända agenter inom och utom de internationella underrättelseorganisationerna har försökt att komma honom på spåren under flera år och, genom att kunna knyta samman honom med tunnelbanejobbet, har nu funnit det spår de letat efter. Samtidigt dras Rain ut från sin privata värld av en förtjusande jazzpianist, den döde mannens dotter, som är nyckeln till de hemligheter hennes far fick betala livet för i sitt försök avslöja.

Rättigheterna till RAIN har sålts i Brasilien, Frankrike, Tyskland, Holland, Italien, Japan, Norge, Sverige, Storbritannien och USA.

Tillbaka till sidan med de internationella utgåvorna