BOEKEN


SOLO (A CLEAN KILL IN TOKYO)

SOLO (A CLEAN KILL IN TOKYO)
ONDERGRONDS (A LONELY RESURRECTION)
SLUIPMOORD (WINNER TAKE ALL)

A Clean Kill in Tokyo John Rain: ex-CIA-agent van Japans-Amerikaanse afkomst. Zijn echte naam: Fujiwari Junichi. Zijn beroep: huurmoordenaar, gespecialiseerd in 'dood door natuurlijke oorzaak'. Hij is keihard, heeft alles gezien en verbaast zich nergens meer over. Zijn opdrachtgevers kent hij niet en ze interesseren hem niet.

Wanneer Rain de opdracht krijgt een hoge Japanse regeringsambtenaar te doden, schakelt hij met een minicomputer diens pacemaker uit. De man bezwijkt midden in een drukke trein aan een hartaanval. Normaal gesproken zou zo'n routineklus voor Rain hiermee afgedaan zijn, maar als hij wegloopt ziet hij een man de zakken van het slachtoffer doorzoeken. Is het een ordinaire dief of is er meer aan de hand?

Het slachtoffer was onderminister van een departement dat berucht is om het vullen van zowel de eigen zakken als die van de Japanse maffia. Rain vermoedt dat zijn opdrachtgevers hem niet alles verteld hebben en dat er een smerig spelletje met hem wordt gespeeld. Van huurmoordenaar wordt Rain plotseling doelwit. Hij weet niet wie zijn vijanden zijn, maar wel dat hij verstrikt is geraakt in een complot dat tot ver buiten de Japanse grenzen reikt...

De rechten van Solo (A Clean Kill in Tokyo) zijn verkocht in BraziliŽ, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groot-BrittanniŽ, Hongarije, ItaliŽ, Japan, Nederland, Noorwegen, Portugal, TsjechiŽ, de Verenigde Staten en Zweden.

Terug naar de pagina Internationale edities